Your own Suit

Unieke pakken voor Ritmische Gym en andere dans en gym sporten

twirlpakjes; acro pakjes; kunstschaatspakjes; rolschaatspakjes; dansgarde pakjes

Your own Suit

"Your own suit" staat voor je eigen unieke pak voor Ritmische Gym; Acrogym; Twirlen; Dansmariekes; Turnen; Kunstschaatsen; Rolschaatsen; etc.
Wil jij een uniek pak passend bij jouw muziek op de wedstrijd dan kan ik dat voor je maken. Ik maak het pak op jouw eigen maten. Ik heb jarenlang ervaring in het maken van kleding en ben sinds juni 2015 gecertiviseerd Coupeuse Lingerie.
Mijn jongste dochter heeft lang aan Ritmische Gymnastiek gedaan. Ik maakte vanaf het begin gympakken voor haar. Het showelement, de glitter en glamour, ik vind het prachtig om te zien. Ik kan mijn creativiteit kwijt in het bedenken en decoreren van de gympakken. Al snel kwam de vraag van anderen of ik gympakken voor ze wilde maken en inmiddels is het aantal pakken groeiende.

Hoe komt een opdracht tot stand?

De makkelijkste manier om mij te bereiken is per mail. Het mailadres is onderaan op de Home pagina te vinden. In de mail geef je aan wat voor pak je zou willen hebben en ik kan dan een prijsindicatie geven.
Ben je geïnteresseerd dan kunnen we een afspraak maken voor een bezoek hier aan huis. Tijdens dat bezoek wordt duidelijk gemaakt hoe het pak eruit moet gaan zien. Als duidelijk is hoe het pak eruit gaat zien worden de stoffen erbij gelegd. Soms wijken die van de tekening af of wil je zelf andere kleuren. Ik heb inmiddels een kast vol verschillende kleuren dus er is keus genoeg. Tot slot wordt de persoon waar het pak voor wordt gemaakt opgemeten. Dit gebeurt over het ondergoed. Het is dus het prettigst om het ondergoed te dragen dat je straks ook onder het pak gaat dragen.
De opdracht is tot stand gekomen en een tijdsindicatie wordt vastgesteld wanneer het pak ongeveer klaar zal zijn. Dit ligt aan het aantal opdrachten dat er dan al eventueel ligt. Wees dus ruim op tijd vóór de wedstrijden beginnen met de aanvraag voor een pak!

Onderpakjes

onderpakje, rhythmic gymnastic leotard

Wedstrijdpakken moeten door de vele kleuren, pailletten en steentjes erg voorzichtig behandeld worden, willen ze mooi blijven. Ze kunnen het best op de hand gewassen worden en gelijk opgehangen. Het liefst zo weinig mogelijk. Het is dan ook aan te raden om er een onderpakje onder te dragen. Onderpakjes worden door mij alleen in combinatie met een wedstrijdpak gemaakt. Prijs € 19.-

Pakken te koop

Naast opdrachten maak ik ook pakken voor de verkoop. Daarvoor heb ik dan maten gebruikt van meisjes waar ik al eens een pak voor gemaakt heb. Zie daarvoor de -pakjes te koop- pagina.

Hoe krijg je je pak?

Pakken kunnen op afspraak bij mij thuis afgehaald worden. Ze kunnen echter ook naar jou verstuurd worden. Dit gebeurt via My Parcel.
Pakjes worden per pakketpost verstuurd. De pakketten krijgen een nummer waarmee ze te traceren zijn.
Tarief binnen Nederland is € 10.00 en binnen Europa is dit ongeveer € 20.-.

Hopelijk heb je iets aan deze informatie gehad en ben je geïnteresseerd geraakt in een pak van Your own Suit.
Stuur een mail en ik zie je opdracht graag tegemoet.

Jolanda Verbeek