Your own Suit

Unieke pakken voor Ritmische Gym en andere dans en gym sporten

ritmische gympakjes; twirlpakjes; turnpakjes; kunstschaatspakjes; rolschaatspakjes; dansmariekes

Your own Suit

"Your own suit" staat voor je eigen unieke pak voor Ritmische Gym; Turnen; Kunstschaatsen; Rolschaatsen; Acrogym; Twirlen; Dansmariekes; etc.
Mijn jongste dochter doet al een aantal jaren aan Ritmische Gymnastiek. Ik maak vanaf het begin gympakken voor haar. Het showelement, de glitter en glamour, ik vind het prachtig om te zien. Ik kan mijn creativiteit kwijt in het bedenken en decoreren van de gympakken. Al snel kwam de vraag van anderen of ik gympakken voor ze wilde maken en inmiddels is het aantal pakken groeiende. Ik heb jarenlang ervaring in het maken van kleding en heb in juni 2015 mijn examen voor Coupeuze Lingerie gehaald aan de modevakschool van Bella Hendriks te Utrecht.

Hoe komt een opdracht tot stand?

De makkelijkste manier om mij te bereiken is per mail. Het mailadres is onderaan op de Home pagina te vinden. In de mail geef je aan wat voor pak je zou willen hebben en ik kan dan een prijsindicatie geven. Op de site zie je verschillende pakken. De een is helemaal met pailletten en/of steentjes en de ander is zonder dit gefotografeerd. Een pak wordt duurder naarmate er meer tijd in gaat zitten kwa ingewikkeldheid van patroon en kosten voor materiaal (bijv: steentjes). In pailletten vaststikken gaat veel tijd zitten. Er zijn echter veel mensen die het zelf leuk vinden om dit te doen, vandaar dat er veel pakken zonder pailletten op de site staan.
Ben je geïnteresseerd dan kunnen we een afspraak maken voor een bezoek hier aan huis. Tijdens dat bezoek wordt duidelijk gemaakt hoe het pak eruit moet gaan zien. Misschien heb je dan al zelf het idee uit je mail bij je. Anders kun je hier op de computer nog zoeken naar voorbeelden van pakken. Ik teken zelf pakken en inmiddels staan hier over de 400 pakken op de computer waar uit gekozen kan worden.
Als duidelijk is hoe het pak eruit gaat zien worden de stoffen erbij gelegd. Soms wijken die van de tekening af of wil je zelf andere kleuren. Ik heb inmiddels een kast vol verschillende kleuren dus er is keus genoeg. Tot slot wordt de persoon waar het pak voor wordt gemaakt opgemeten. Dit gebeurt over het ondergoed. Het is dus het prettigst om het ondergoed te dragen dat je straks ook onder het pak gaat dragen.
De opdracht is tot stand gekomen en een tijdsindicatie wordt vastgesteld wanneer het pak ongeveer klaar zal zijn. Dit ligt aan het aantal opdrachten dat er dan al eventueel ligt. Wees dus ruim op tijd vóór de wedstrijden beginnen met de aanvraag voor een pak!

Onderpakjes

onderpakje, rhythmic gymnastic leotard

Wedstrijdpakken moeten door de vele kleuren, pailletten en steentjes erg voorzichtig behandeld worden, willen ze mooi blijven. Ze kunnen het best op de hand gewassen worden en gelijk opgehangen. Het liefst zo weinig mogelijk. Het is dan ook aan te raden om er een onderpakje onder te dragen. Onderpakjes worden door mij alleen in combinatie met een wedstrijdpak gemaakt. Prijs € 19.-

Pakken te koop

Naast opdrachten maak ik ook pakken voor de verkoop. Daarvoor heb ik dan maten gebruikt van meisjes waar ik al eens een pak voor gemaakt heb. Zie daarvoor de -te koop- pagina.
Verder is er de mogelijkheid om je pak van "Your own Suit" waar je uitgegroeid bent hier via mijn site 2e hands te koop aan te bieden. Ik zorg dan dat vraag en aanbod via mail bij elkaar komt. Je zorgt verder zelf voor de afwikkeling.

Hoe krijg je je pak?

Pakken kunnen op afspraak bij mij thuis afgehaald worden. Ze kunnen echter ook naar jou verstuurd worden. Dit gebeurt via Post-NL.
Tot € 50.- kan een pak als brievenbuspost verstuurd worden. Tarief ligt aan het gewicht van het pak (rond de € 2.-).
Daarboven worden de pakken per pakketpost verstuurd. De pakketten krijgen een nummer waarmee ze te traceren zijn.
Tarief binnen Nederland is € 8.05 en binnen Europa is dit ongeveer € 20.-.

Hopelijk heb je iets aan deze informatie gehad en ben je geïnteresseerd geraakt in een pak van Your own Suit.
Stuur me een mail en ik zie je opdracht graag tegemoet.

Jolanda Verbeek